Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

VETERICYN Plus Utility

     Tuotteet tuotantoeläimille                

 

 

 

VETERICYN Super 7 +

 

     Navan tehokuivattaja

 

 

 

VETERICYN Plus Utility Gel geelisuihke vetimille 

 

 

Desinfioiva geelisuihke iho- ja vedinvaurioiden puhdistukseen, utarehautumiin, napadesinfektioon sekä lypsynjälkeiseen vedinkäsittelyyn ongelmakarjoissa. Hoitaa rohtuneita vetimenpäitä ja pehmittää vedinkanavan pään kovettumia (hyperkeratoosi). Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää myös vastasyntyneille. Varoaika 0 vrk.

Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä ! Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista tarvittaessa karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue geelisuihkeella 2-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käyttöä jatketaan kunnes alue on täysin parantunut. Jos vedinvaurion suojaaminen siteellä on tarpeen: kostuta vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos geelisuihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä. Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.

 

Pakkauskoko: 473 ml                            

 

 

VETERICYN Plus Utility Spray nestemäinen vedinsuihke

 

 Desinfioiva suihke iho- ja vedinvaurioiden puhdistukseen sekä vetimenpäiden desinfektioon ennen lypsyä, näytteenottoa tai tuubilääkitystä. Hoitaa rohtuneita vetimenpäitä ja pehmittää vedinkanavan pään kovettumia (hyperkeratoosi). Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Voidaan käyttää myös silmähuuhteena ympäristöperäisissä silmien ärsytystiloissa. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille.Varoaika 0 vrk.

 

Käyttöohje:  Puhdista ensin karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta.Käsittele hoidettava alue kosteaksi suihkeella 2-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käyttöä jatketaan kunnes alue on täysin parantunut. Jos vedinvaurion suojaaminen siteellä on tarpeen: kostuta vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos suihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä.  Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.

 

Pakkauskoko: 473 ml                              

 

 

 

Super 7+ tehotuote navalle

 

 

Vetericyn Super 7+ kuivattaa navan supernopeasti ja turvallisesti! 

 

Syntymän jälkeen vastasyntyneen yhteys emään katkeaa napanuoran katketessa. Normaalitilanteessa napanuoran jäänne kuivuu muutamassa vuorokaudessa sulkien näin sikiöaikaisen yhteyden vastasyntyneen verenkiertoon.  

 

Napa voi ennen kuivumistaan toimia porttina taudinaiheuttajille jos vastasyntyneen ympäristö on likainen tai napa katkeaa hyvin lyhyeksi. Ympäristön puhtaudesta huolehtiminen onkin ensiarvoisen tärkeää napatulehdusten ennaltaehkäisyssä.  Mitä nopeammin napa kuivuu, sitä pienemmät mahdollisuudet bakteereilla on päästä aiheuttamaan ongelmia. Super 7+ kuivattaa navan nopeasti ja turvallisesti sulkien reitin navan kautta vastasyntyneen verenkiertoon.

 

Pakkauskoko: 473 ml                          

 

haavageeli vedinpolkema

 

 

S. aureus utaretulehdus

 Super 7+ kuivattaa navan estäen bakteerien pääsyn elimistöönSuper 7+ kuivattaa navan estäen bakteerien pääsyn elimistöön