Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Älä laita haavaan mitään, mitä et voisi laittaa silmäänkin

 

VETERICYN Plus Wound & Skin Care

 

Vesipohjainen tuotesarja ihon hoitoon  

                 

 

 

 Nestemäinen haavasuihke

 

VETERICYN Plus haavasuihke eläimille

Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä.  Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Tuote sopii kaikille eläinlajeille.

Varoaika 0 vrk.

 

Käyttöohje:  Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista tarvittaessa karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue haavasuihkeella niin, että hoidettava alue kostuu kokonaan. Käsittely uusitaan 3-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käyttöä jatketaan kunnes alue on täysin parantunut. Mikäli vaurion suojaaminen siteellä on tarpeen, kostuta vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos haavasuihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä. Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.

 Pakkauskoot: 118 ml ja 89 ml

 

 

VETERICYN Plus haavasuihke hevosille

Kirvelemätön lähes hajuton suihke ihovaurioiden ja pienten haavojen puhdistukseen.  Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä; voidaan käyttää myös silmähuuhteena ympäristöperäisissä silmien ärsytystiloissa. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Tuote sopii kaikille eläinlajeille.  Varoaika 0 vrk.

 

Käyttöohje:  Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista tarvittaessa karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue haavasuihkeella niin, että hoidettava alue kostuu kokonaan. Käsittely uusitaan 3-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan kunnes alue on täysin parantunut. Voidaan käyttää myös hauteena: kostuta vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos haavasuihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä.  Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.

 

Pakkauskoko : 473 ml

 

 

 

 

 

 

 

HydroGel geelisuihke

 

 

 

VETERICYN Plus HydroGel geelisuihke eläimille

Pitkävaikutteinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin.  Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Lievittää kutinaa ja punoitusta. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää myös vastasyntyneille. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Tuote sopii kaikille eläinlajeille. Varoaika 0 vrk.

 

Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä ! Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista tarvittaessa karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue geelisuihkeella niin, että hoidettava alue kostuu kokonaan. Käsittely voidaan uusia 3-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käyttöä jatketaan kunnes alue on täysin parantunut. Jos vaurion suojaaminen siteellä on tarpeen: kostuta vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos geelisuihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä. Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.

Pakkauskoko: 118 ml ja 473 ml


 

Haavasuihke

 Hevosten haavasuihke

Haavageeli