Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Jos eläimesi saisi valita - Vetericyn Plus 

 

Iho - Wound & Skin Care     Silmät - Eye Care    Korvat - Ear Care    Peseminen - Foam Care

 

 

Vetericyn -tuotteet ovat turvallisia myös pennuille.Vetericyn -tuotteet ovat turvallisia myös pennuille.

 Jokainen meistä haluaa varmasti huolehtia rakkaasta eläinystävästään parhaalla mahdollisella tavalla. On kuitenkin tilanteita, jolloin joudumme tekemään eläimillemme hoitotoimenpiteitä, jotka voivat tuntua niistä epämiellyttäviltä. Koska eläin ei näissä tilanteissa ymmärrä meidän tarkoittavan vain sen parasta, voimme vähintäänkin valita sellaiset hoitotuotteet, joiden käyttö ei aiheuta eläimelle lisää ikäviä kokemuksia kuten paikallista kirvelyä tai herkkää hajuaistia ärsyttävää pistävää tuoksua.

 

 

1.  Eläimiä hoidettaessa eläimen hoitomyönteisyys on äärimmäisen tärkeää.   Vesipohjaiset Vetericyn Plus –tuotteet eivät sisällä mitään ärsyttäviä ainesosia. Tuotteet eivät kirvele käytettäessä ja niiden tuoksu on hyvin neutraali.  Silti Vetericyn on äärimmäisen tehokas antisepti ja se tuhoaa 99,999% bakteereista, viruksista , sienistä ja hiivoista jopa 30 sekunnissa ! Jos hoitotoimenpide on hankala toteuttaa ja eläin vastustelee voimakkaasti, saattaa asia jäädä puolitiehen tai jopa kokonaan tekemättä. Vetericyn -tuoteperheestä löydät hellävaraiset mutta  tutkitusti tehokkaat ratkaisut pienten ihovaurioiden ja ihon puhdistukseen sekä  silmien ja korvien hoitoon. Vetericynin vaikutusmekanismiin voit tutustua tarkemmin tästä.

 

2. Vetericyn Plus –tuotteet eivät sisällä mitään allergisoivia ainesosia joten ne sopivat hoitotuotteeksi myös herkkäihoisille allergikoille ja atoopikoille. Lisäksi Vetericyn on täysin vaaraton nuoltuna tai nieltynä. Tuotteet ovat 100% turvallisia käyttää jopa vastasyntyneille eläimille. Herkistymistä tuotteille jatkuvassakaan käytössä ei ole raportoitu. Tuotteiden käyttöturvallisuutta on verrattu keittosuolaliuokseen – tästä käytännön esimerkkinä mainittakoon että iholle tarkoitettu Vetericyn-suihke on täysin vaaraton jopa silmään joutuessaan.

 

3. Vetericyn Plus -tuotesarja sopii kaikille eläinlajeille – myös eksoottisille eläimille ! Vetericyn-tuotteet sopivat käytettäväksi eksoottisilla lemmikeillä kuten linnuilla, liskoilla, käärmeillä ja pikkujyrsijöillä. Nämä eläinlajit ovat  herkempiä reagoimaan sopimattomille ainesosille ja usein pienestä koostaan johtuen myös hankalampia käsitellä. Tuotesarja ei sisällä mitään lääkeaineita, eli dopingvaroaika kilpailuihin sekä elintarvikkeeksi on 0 vrk.

 

 

Iho - Wound & Skin Care     Silmät - Eye Care    Korvat - Ear Care    Peseminen - Foam Care