Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Klikkaa kuvaa tai linkkiä kirjautuaksesi eläinlääkärisivustolleKlikkaa kuvaa tai linkkiä kirjautuaksesi eläinlääkärisivustolleVETERICYN VF Plus

Laadukas tuotesarja ammattikäyttöön             

 Wound & Skin Care  - Otic Rinse -  Ophtalmic Wash

 

                

                                                  

 

                                                                                                                                                                                                                          

 

VETERICYN VF Plus Wound & Skin Care

 

Veterinary Formula

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

 

VETERICYN VF Plus nestemäinen haavasuihke

 

Vesipohjainen mikrobisidinen suihke ihon, pienten haavojen ja ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä, fysiologinen pH. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Tuote sopii kaikille eläinlajielle. Varoaika 0 vrk .

Vetericyn VF Wound & Skin Clinic Kit  59 ml on sopiva koko leikkaushaavojen jatkohoitoonVetericyn VF Wound & Skin Clinic Kit 59 ml on sopiva koko leikkaushaavojen jatkohoitoon

 

Käyttöohje: Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista tarvittaessa karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue haavasuihkeella niin, että hoidettava alue kostuu kokonaan. Käsittely uusitaan 3-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käyttöä jatketaan kunnes alue on täysin parantunut. Mikäli vaurion suojaaminen siteellä on tarpeen, kostuta vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos haavasuihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä. Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.

 

Pakkauskoot:

473ml, 237 ml, 118 ml ja Clinic Kit 12 x 59 ml

 

 

 

VETERICYN VF Plus Antimicrobial HydroGel geelisuihke

 

Pitkävaikutteinen mikrobisidinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä rauhoittamaan kutisevaa tai ärtynyttä ihoa. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistusmisprosessia. Lievittää kutinaa ja punoitusta. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää myös vastasyntyneille. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Tuote sopii kaik kaikille eläinlajielle. Varoaika 0 vrk .

  

 

Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä !

Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista tarvittaessa karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele alue geelisuihkeella niin, että hoidettava alue kostuu kokonaan. Käsittely voidaan uusia 3-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käyttöä jatketaan kunnes vaurio on täysin parantunut. Jos vaurion suojaaminen siteellä on tarpeen: kostuta vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos geelisuihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä. Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.

Pakkauskoot:

473 ml, 237 ml,  118 ml ja 12 x 59 ml

 

 

 

 

 

 

VETERICYN VF Plus Otic Rinse

 

Veterinary Formula korvahuuhde

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Vetericyn VF korvahuuhde sopii erityisen hyvin allergikoille.Vetericyn VF korvahuuhde sopii erityisen hyvin allergikoille.

 

Vetericyn VF korvahuuhde sopii erityisen hyvin allergisille potilaille, sillä se ei aiheuta allergisia reaktioita. Käyttökohteita ovat ulkokorvakäytävän rutiinipuhdistus ongelmapotilailla, ärtyneen korvakäytävän ja korvalehden alueen ihovaurioiden puhdistus sekä haavautuneen korvakäytävän puhdistus. Huuhde ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ja se ei allergisoi. Otic Rinse sopii käytettäväksi kaikille eläinlajielle. Varoaika 0 vrk. 

 

 

Käyttöohje: Täytä korvakäytävä korvahuuhteella 1-2 kertaa päivässä ja anna vaikuttaa 30 s ajan samalla korvakäytävää kevyesti hieroen. Käsittelyn jälkeen eläin useimmiten ravistaa päätään jolloin korvakäytävästä nousseet eritteet ja ylimäärä huuhdetta pyyhitään esim. vanulapulla korvan näkyvältä osin. Käyttöä jatketaan kunnes oireilu lakkaa tai eläinlääkärin erillisen ohjeen mukaan.

 

Pakkauskoko:  118 ml

 

 

 

VETERICYN VF Plus Ophtalmic Wash

 

Veterinary Formula silmähuuhde

 

________________________________________________________________________________________________________________

  

Vetericyn VF antiseptinen silmätippaVetericyn VF antiseptinen silmätippa

 

Mikrobisidinen huuhde silmien ärsytystilojen paikallishoitoon. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Tuote sopii kaikille eläinlajielle. Varoaika 0 vrk .

 

Käyttöohje: 2-4 tippaa ärtyneeseen silmään 2-4 kertaa päivässä kunnes oireet ovat olleet poissa 2-3 vrk ajan tai eläinlääkärin erillisen ohjeen mukaan.

Pakkauskoko:  59 ml

 

 

VETERICYN-TUOTESARJAN ESITTEET :

     Vetericyn Plus hoitotuotteet eläimille -esite    

     Vetericyn käyttöohjeet                                  

 

ELÄINLÄÄKÄRISIVUSTOLLE

 VAIN SUOMESSA LAILLISTETUT ELÄINLÄÄKÄRIT VOIVAT SAADA TUNNUKSET ELÄINLÄÄKÄRISIVUSTOLLE.

TUNNUKSET SAADAKSESI LÄHETÄ  MEILLE SÄHKÖPOSTITSE NIMESI, ELL-NUMEROSI SEKÄ TOIMIPAIKKASI.

           LÄHETÄ TUNNUSHAKEMUS

Älä laita haavaan mitään, mitä et voisi laittaa silmäänkin